dinsdag 22 maart 2011

Website Sint-Michaëlskapel bestaat één jaar

Vandaag is het precies een jaar geleden dat de website van de Sint-Michaëlskapel (www.caelenberg.info) online kwam. Daarmee kregen de oudste priester van Vlaanderen - professor dr Karel Van Isacker S.J. - én de door hem gebouwde kapel een eigen webstek.

In het afgelopen jaar zijn bijna 200 berichten gepubliceerd. Deze zijn in totaal ongeveer 47.000 keer bekeken. De dag met de meeste bezoekers was 26 augustus 2010, daags na het 65-jarig priesterjubileum en het overlijden van de pater.

Dagelijks wordt de site door ongeveer 40 unieke personen bezocht, soms zijn het er wat minder en soms behoorlijk meer. De populairste artikelen waren de berichten en de preken bij het jubileum en het overlijden van pater Van Isacker, maar ook de overige preken en de heiligenlevens worden graag gelezen.

Een website kan het kerkelijk leven alleen ondersteunen, maar nooit vervangen. Daarom is het zo belangrijk dat we gezamenlijk blijven bidden voor het voortbestaan van de kapel en om een vrome, heilige priester, die van harte de zielzorg in de kapel op zich neemt. Bidt de Heer van de oogst om arbeiders in Zijn wijngaard!

Bidden we ook voor de zielenrust van onze zeer geliefde pater Van Isacker.

Ter ere van de heilige aartsengel Michaël, patroon van de kapel, de volgende video.Geen opmerkingen:

Een reactie posten