donderdag 2 september 2010

Condoleancebericht van aartsbisschop mgr André-Jozef Léonard

Mgr André-Jozef Léonard,
aartsbisschop van Mechelen-Brussel

Bij het overlijden van pater Karel Van Isacker S.J. heeft zijne hoogwaardige excellentie mgr André-Jozef Léonard, aartsbisschop van Mechelen-Brussel en primaat der Nederlanden, het volgende condoleancebericht doen uitgaan:


Dierbare familie,
Beste vrienden,

Ik verneem het overlijden van uw dierbaar familielid en vriend, Prof. dr. Karel van Isacker S.J., en bied u mijn oprechte gevoelens van christelijke deelneming aan.

In verbondenheid met u en met de velen die in hem de Goede Herder mochten ontmoeten, dank ik de Heer voor de gave van zijn leven. Ik bid dat hij nu mag thuiskomen bij de Vader en, verbonden met wie hem zijn voorgegaan, ten beste mag spreken voor u en voor de Kerk.

Met mijn gevoelens van hartelijke toewijding in Christus,

André-Jozef Léonard
Aartsbisschop Mechelen-Brussel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten